Acta Assemblea Comú de Lleida 6 de juliol

Posted on Posted in Notícies.

En primer lloc, us volem agrair la vostra participació a l’Assemblea i l’interès en el projecte del comúdelleida; només si aconseguim anar sumant més gent podrem tenir un impacte real a la ciutat.

1. Recordatori aprovació de l’acta de l’assemblea anterior

L’Alfred obre l’acte i fa un breu recordatori de l’acta, prèviament penjada al web, que resulta aprovada per consens.

2.- Informe de la tasca feta

La Laura presenta l’informe de la feina feta en el triple vessant de difusió, campanya i contactes. Com s’ha fet força feina, el document és extens i no l’incloem directament a l’acta. Hi podeu accedir aquí
Es recorda la necessitat d’ampliar tant els recursos humans com els materials. Es fa un recordatori de l’estructura de comissions de treball i de la manera de posar-s’hi en contacte, i s’anuncia que en breu es penjarà al web la manera de col·laborar econòmicament amb el comúdelleida, per més que els adherits ja han rebut un correu sol·licitant el suport també en aquest nivell.

3. Treball sobre el document “Marc organitzatiu del Comú i de la Candidatura”.

El Joan Manel presenta les línies generals del document “Marc organitzatiu del Comú i de la Candidatura”. Aquest document inclou uns preliminars de tipus general sobre l’esperit del projecte, les bases programàtiques, el marc organitzatiu i els criteris i mecanismes de construcció de la candidatura. El document ha de servir com a base i referència en el treball de negociacions i acords amb totes les organitzacions que es vulguin integrar en el projecte.
Es creen dos grups de treball que abordaran durant dues hores (una abans de dinar i l’altra després) els dos grans aspectes organitzatius del document:

  • Marc organitzatiu (punt 3 del document).
  • Aliances i construcció de la candidatura (punt 4 del document).

Cap a les 17 hores els dos grups posen en comú el seu treball i aproven diverses modificacions sobre el document original. Per la seva extensió, tampoc no incloem directament a l’acta el document. El podeu veure aquí. Veureu en blau els paràgrafs que han estat afegits o modificats en els punts 3 i 4 del document.
A les 19 hores es tanca la reunió de l’Assemblea.

Un cop més, gràcies pel vostre interès i fins aviat

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest