Participa en el comúdelleida

Al comúdelleida entenem la política al servei de les persones i decidida per les persones. Participació ciutadana en tots els àmbits. No et preguntis només què pot fer Lleida per tu, sinó que pots fer tu per Lleida. Forma part del comúdelleida.
 
Juntes, dins i fora de les institucions, aconseguirem que la gent comuna pugui incidir en allò que es decideix a l’Ajuntament de Lleida o combatre els grans interessos econòmics que volen fer servir la ciutat pel seu propi benefici.

La gent voluntària sou imprescindibles

No tenim cap suport mediàtic ni cap suport dels grups de poder de Lleida. L’única força que tenim és la de la gent comuna.
 
Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per conèixer-nos i que ens expliquis els teus interessos i disponibilitat:

El teu nomObligatori

El teu cognomObligatori

EmailObligatori

TelefonObligatori

Barri

 

* Si us plau, accepta els termes i condicions per continuar.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades.

Responsable: Associació Assemblea Pel comúdelleida.
Finalitat: Comunicar-li informacions que poden ser del seu interès.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinatari: El comúdelleida, el nostre proveidor de missatgeria electònica Whatsapp i el nostre proveïdor de correu electrònic MailChimp, situats als EEUU, i acollits a l'acord de seguretat EU-US Privacy. No es cediran dades a altres tercers excepte per estricta obligació legal. + info
Drets: Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional, escrivint al correu electrònic info@comudelleida.cat.
Informació addicional: Política de Privacitat