Aportem documents que demostren la vinculació d’Eurofund amb un entramat de societats amb seu en un paradís fiscal

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria and tagged , , .

En referència a la informació que Eurofund difon aquest dimecres a través de mitjans de comunicació, el Comú de Lleida aporta les proves que demostren que l’empresa Eurofund Parc Lleida SL és propietat de Pallister Holdings Limited, domiciliada a les Illes Verges Britàniques.

Com es pot comprovar acudint a les fonts oficials el lligam d’Eurofund (promotora de la zona comercial de Torre Salses) amb aquest paradís fiscal és inqüestionable. El Registre de Commerce et des Societés de Luxemburg acredita que l’únic associat d’Eurofund Investment Luxembourg SARL és Pallister Holdings Limited amb seu a les Illes Verges Britàniques.

La consulta a aquestes fonts desmunta el missatge que, primer l’equip de govern i ara Eurofund estan intentant fer arribar a la ciutadania quan asseguren que l’empresa “cotiza y atiende todos sus compromisos fiscales en España”

Des del Comú de Lleida recordem que els paradisos fiscals són els forats negres de la fiscalitat. A través d’aquests paradisos, desapareixen milers de milions d’euros que haurien de destinar-se a finançar polítiques socials i serveis públics necessaris per a la ciutadania, especialment per a les persones més vulnerables. També tenen altres impactes socials negatius: destrueixen ocupació, agreugen crisis econòmiques, etc. No és just que empreses que desvien beneficis a paradisos fiscals es puguin beneficiar de contractes públics, com va remarcar Oxfam en la moció aprovada fa uns mesos al Ple de la Paeria. Dir molts cops una mentida no la converteix en veritat.

Més info: Els Comuns denuncien la vinculació de l’empresa promotora de Torre Salses amb paradisos fiscals

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest