Aprovada la nostra proposta per reforçar la neteja amb aigua al Centre Històric

Posted on Posted in Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies, Paeria.

La comissió d’urbanisme de la Paeria ha aprovat la proposta de resolució que vam presentar per reforçar el servei d’aiguabatre al Centre Històric de Lleida. La regidoria de serveis urbans haurà de determinar quins són els serveis de reforç necessaris, amb especial cura en el punts on es fa un ús intensiu de l’espai públic.

El comúdelleida havia demanat la recuperació de la neteja per aiguabatre, després de comprovar que el servei de neteja al Centre Històric no complia amb les condicions que figuren a la pròpia web de la Paeria, que contempla tres dies a la setmana de neteja per aiguabatre manual, tres dies per aiguabatre mecànic i un servei d’aiguabatre mixt els dissabtes i festius en les zones d’oci. Els informes tècnics presentats a la comissió, en canvi, indiquen que només s’està fent un servei setmanal d’aiguabatre a la plaça del Dipòsit i al carrer Tallada.

Després de l’aprovació de la resolució presentada pel comú, la regidoria es compromet a determinar quins són els serveis de reforç necessaris per garantir la neteja al Centre Històric, tenint en compte aquells carrers i places que tenen més ús.

La proposta del comúdelleida recollia les demandes de les entitats veïnals del barri, que porten temps reclamant millores en el servei de neteja, a més d’altres demandes relacionades amb el civisme, la seguretat i la promoció de la zona. En aquest sentit, el comúdelleida ha presentat també un prec a la comissió informativa per les polítiques que la gestió econòmica, presidència, participació i promoció econòmica, que demana que s’obri un procés participatiu al Consell de Zona del Centre Històric per debatre les propostes de la plataforma Som Veïns per millorar la convivència i seguretat, dinamitzar l’economia del barri i descentralitzar els serveis socials que s’hi concentren.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest