Assistim a la Jornada Catalana de Mobilitat organitzada per AMTU i reclama una revisió de les línies i freqüències del transport públic.

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , .

El regidor Sergi Talamonte intervenia avui durant la jornada, denunciava la urgència de revisar el servei per aconseguir un model de mobilitat que redueixi l’ús del transport privat i la contaminació.

Durant la jornada, el regidor, ha recordat que des de l’inici del mandat han estat reclamant una revisió i reforç de les línies i freqüència del servei d’autobús, que no s’han aconseguit implantar, a més d’impulsar una moció per a la municipalització del servei del transport urbà.

La problemàtica en el transport públic a Lleida, no va lligada solament al preu d’aquesta, sinó a la qualitat, en el servei, que el transport sigui útil per a la ciutadania“, intervenia el regidor per fer al·legació al que explicava el director general de Moventis, Joan Giménez.

Des del comúdelleida es defensa, que cal estudiar noves fórmules de gestió que beneficien la ciutadania i així fomentar l’ús del transport públic, ja que des del grup municipal es va presentar una proposta de millora de les línies i freqüències de pas de la xarxa d’autobusos urbans amb la col·laboració i assessorament dels i les professionals del sector.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest