Butlletí: Calendari 2017 en obert · Contractació poc transparent i amb tics clientelars · Opacitat en la bestreta de caixa fixa d’alcaldia

Posted on Posted in Consell Comarcal, Paeria and tagged .

Planifiquem el calendari 2017 en obert per cercar la màxima participació

La planificació en obert del calendari 2017 que avui fem pública ens ha de permetre endinsar-nos en el compliment de la part del programa electoral pendent. L’assemblea del Comú va apostar per aquesta metodologia basada en la política col·laborativa per facilitar la participació en l’articulació de les nostres propostes polítiques. L’assemblea va determinar un tema central per cada mes, un calendari de noves assemblees en els diferents barris i un llistat de propostes polítiques que estem treballant.

  • Pots dir-hi la teua a través d’aquest formulari.
  • També pots participar en les trobades presencials del Comú, que tens al nostre calendari públic.

Contractació Paeria 2016: poc transparent, amb tics clientelars i perpetuadora d’un model econòmic esgotat

A través de la contractació, la Paeria està afavorint una economia poc transparent i sense cap vocació de promoure canvis en un model econòmic que hem comprovat esgotat i creador de desigualtats. El Comú aposta per un altre model i actualitza, com ens vam comprometre, la informació sobre contractació que vam fer pública el passat mes de novembre.

Radiografiem l’ús de la bestreta de caixa fixa d’alcaldia: opacitat i molta despesa prescindible

Des de 2006 alcaldia ha gastat via bestreta de caixa fixa gairebé mig milió d’euros, amb una mitjana anual superior als 40.000 euros. Una quantitat que s’ha reduït substancialment en els dos darrers anys, després de l’afer Marta Camps i coincidint amb l’entrada de nous grups municipals a la Paeria. Ens havíem acostumat a una “alegria” a l’hora de pagar factures, dinars i viatges que mai hauria de ser pròpia d’una administració pública. Menys encara enmig d’una crisi amb necessitats de despesa molt més peremptòria per part d’un ajuntament responsable i socialment sensible.

El Comú entrega a la biblioteca de Llívia els 200 llibres recollits durant Sant Jordi

El Comú de Lleida ha fet entrega a la biblioteca del centre cívic de Llívia dels prop de 200 llibres que vam poder recollir durant la diada de Sant Jordi en la parada de l’agrupació d’electors. Durant l’acte d’entrega, que permetrà ampliar el fons bibliogràfic, els veïns de Llívia van compartir amb nosaltres les mancances que pateixen per la deixadesa de l’equip de govern, com ordinadors que no funcionen i limitacions de l’espai -que tan sols pot acollir 8 usuaris- o bé el pèssim estat del camp de futbol.

El Comú demana manteniment per al mirador del Secà de Sant Pere

Després de l’assemblea del Comú de Lleida al barri del Secà de Sant Pere, el passat 9 de maig, i en resposta a les aportacions dels seus veïns i veïnes, demanem que l’ajuntament s’ocupi del manteniment del mirador del Secà, l’enllumenat de l’espai i de prendre les mesures necessàries per tal de possibilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

Ros compareix a Transparència amb silencis, mentides i poques respostes

El Comú de Lleida ha demanat a l’alcalde poder tractar els incompliments reiterats de diverses resolucions Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública de la Generalitat (GAIP) i ens respost que no toca.

Demanem a Consell Comarcal i Ensenyament que acompanyin les AMPA i deixin d’ofegar-les

Veiem amb perplexitat com el Consell i la Generalitat permeten que Alesa incompleixi els plecs de licitació del servei de menjador i, paral·lelament, Ensenyament porta a Fiscalia de Lleida possibles irregularitats en la gestió de menjador de l’escola Pinyana per part de l’associació de mares i pares d’alumnes i ho fa públic abans que Fiscalia es pronunciï

[OPINIÓ] Recuperem els ajuts a la cultura

Àngel Jové Jové, Metafísica III, 1976

L’addenda de la gespa del Camp Esports, endavant pel vot favorable PP i abstencions de CIU, Cs i ERC

Aprovació unànime de la moció del Comú per la revisió del nou Pla Estratègic de Subvencions

El Comú agraeix a tots els grups municipals l’aprovació unànime de la moció sobre els ajuts i les subvencions a la cultura

Tot el que han votat ses senyories al darrer ple de l’Ajuntament de Lleida

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest