Butlletí: Tots els vídeos de l’Escola d’Estiu · Un govern a esquenes de la gent · La Paeria incompleix la Llei de pobresa energètica

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria and tagged .

Ja pots visualitzar totes les ponències de l’Escola d’Estiu del Comú de Lleida
Agraïm a tothom qui ha participat haver fet possible la primera Escola d’Estiu del Comú de Lleida: tant al públic assistent com a les persones que han ofert les ponències. Per si us en vau perdre alguna, les hem recollit totes al canal de Youtube del Comú de Lleida. Compartim coneixement i us convidem a que vosaltres també el compartiu.

 
Un govern a esquenes de les problemàtiques diàries de la gent de Lleida
“Què deu pensar qualsevol persona després d’escoltar un discurs del seu alcalde sobre l’estat de la ciutat que vessava autocomplaença? A la gent del Comú no ens ve de nou la manca d’autocrítica ni les polítiques que alimenten poques butxaques i ignoren al gruix de la ciutadania”
 
La Paeria incompleix la Llei de pobresa energètica permetent que famílies en risc d’exclusió acumulin deute amb les companyies
La Regidoria de polítiques per els Drets de les Persones de l’Ajuntament incompleix la llei 24/2015, que obliga a que les administracions públiques garanteixin que no es generi deute a les unitats familiars en risc d’exclusió residencial.
 
Preguntem a la Generalitat per possibles irregularitats en el vial de Torre Salses
El grup municipal del Comú de Lleida i En Comú Podem pregunten si és cert que la proposta aprovada pel ple municipal compta amb vistiplau d’una Comissió Territorial d’Urbanisme que encara no s’ha dut a terme. Un futur centre comercial de grans dimensions és un model obsolet que va en contra dels interessos del petit i mitjà comerç.

 
Com participar en el procés per actualitzar el Marc Organitzatiu i el Codi Ètic del CdLL
L’assemblea del Comú del 10 de juny va aprovar el procés per actualitzar el Marc Organitzatiu i el Codi Ètic. Un cop presentades en assemblea les ponències inicials amb la proposta de modificacions, s’ha obert un procés en el qual les persones adherides poden presentar fins al 30 de setembre de 2017 les esmenes que considerin omplint el document d’esmenes en pdf o en Document d’esmenes CdLL Codi Ètic, Organitzatiu i relat -online guardant com i enviant-lo a info@comudelleida.cat.
PSC i Cs diuen no a les mesures del Comú contra el canvi climàtic i les onades de calor
Els vots contraris del PSC i de CS, units a les abstencions de CIU i PP han tombat la moció que el Comú de Lleida ha presentat per crear en cada barri àrees de refugi per a les persones durant les onades de calor i reduir les temperatures extremes a les aules de les escoles bressol i de les escoles de primària públiques.
 
Tot el que s’ha votat al ple Paeria de juny: clar i transparent
El darrer Ple de la Paeria va tenir 11 votacions, i en 10 el PSC i Cs van votar el mateix. Un ple on s’evidencia de nou un pacte de govern.
 
El dimecres 12 de juliol el Comú celebra assemblea a Sucs
L’agrupació d’electors convida a la ciutadania de Sucs a l’assemblea de veïns/es, entitats i associacions a les 19:30h a la Biblioteca, al carrer del Bou 18 de Sucs.

 
I el dimecres 19 de juliol, assemblea a Raimat

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest