BUTLLETÍ: Vaga Feminista · Un conta-contes per deconstruir estereotips · Volem un POUM que pensi en la gent

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria.

El Comú de Lleida s’adhereix a la #VagaFeminista

Una vaga de dones en la qual podrem reflexionar col·lectivament què poden fer tots i cadascun dels homes per canviar una situació sobre la qual s’haurien d’haver manifestat ja contraris a ella.

[Opinió] Que ningú ens posi límits

Trencar amb els rols imposats ens ha de fer lliures i felices. No acceptarem que la societat patriarcal ens digui què i com hem de ser. Tampoc als homes.

El Comú us convida a un conta-contes per deconstruir estereotips

Tornem a incidir en l’educació, considerant el gran poder que aquesta té per tal de canviar el món. Enguany us invitem a gaudir d’un particular conta-contes interactiu en que res és com t’esperes i on els més joves podran triar i deconstruir la seua aventura. Vine en família a trencar estereotips el dia 11 de març a les 11h del matí a la Plaça de la Catedral. Entrada lliure. Apunteu-vos a l’esdeveniment a Facebook i compartiu!

[Opinió] I si fem un POUM pensant exclusivament en el benestar de la gent de Lleida?

“El POUM que ens presenta l’equip de govern no ens agrada perquè està pensat per afavorir els interessos d’alguns grans inversors i constructores i va en detriment de l’interès general de la ciutat”

L’abstenció de Crida i PP aplana al PSC el camí per aprovar el POUM durant aquest mandat

Prospera així l’esmena de PSC per avançar dos mesos l’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbana Municipal, que es farà a l’abril

Demanem explicacions a Sara Mestres sobre la brutal agressió d’un agent a un ciutadà

Agraim les explicacions donades, que no resolen ni de bon tros tots els dubtes, motiu pel qual exigirem respostes per escrit.

Els Comuns exigeixen que es depurin responsabilitats pel cas de les Torres de la Llotja


L’ex ministre del PSOE, Narcís Serra, diu al Congreso de los Diputados que la culpa va ser de la crisi, que era una “molt bona opció” fer les 2 torres i que “no conozco esta operación con detalle”.

Demanem que les comunitats amb comptadors d’aigua comunitaris puguin tenir-los individuals i lliures de deutes si hi ha risc d’exclusió social

Imatge de Luis a Flickr

El Comú demana que Lleida se sumi a l’Associació Catalana de Municipis i Entitats per a la Gestió Pública de l’Aigua

L’argument del regidor Félix Larrosa per justificar que Lleida no formi part de l’Associació Catalana de Municipis i Entitats per a la Gestió Pública de l’Aigua no té desperdici.

El Comú demana, amb la resta d’oposició, que la ciutat reti homenatge a les víctimes de les càrregues policials de l’1 d’octubre

El viratge del PSC a la dreta: tot s’hi val, inclòs el transfuguisme

Cs i la trànsfuga Salmerón coincideixen en el 80% de les votacions amb el PSC

El recull de les votacions del darrer ple a la Paeria evidencia que l’equip de govern que fins ara formaven PSC-Cs i PP obté des d’ara el suport de la regidora trànsfuga. Rosa Mari Salmerón (Units per Avançar) dóna suport a Ros en el 80% de les votacions, el mateix percentatge de coincidència que tenen PSC i Cs.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest