Cap avenç i falta de transparència per complir el compromís de remunicipalització de la zona blava

Posted on Posted in Notícies, Paeria.

Al ple de pressupostos de novembre es va aprovar la remunicipalització de la gestió del servei de zona blava, grua i dipòsit i, arribats al mes d’abril, el més calent és a l’aigüera. Res està mínimament clar i només tenim la informació que difonen els mitjans de comunicació: no s’ha donat compte de res als grups municipals, com ve sent costum en tantes qüestions. Fins al punt que ni tant sols se n’ha informat a la comissió de seguiment de serveis públics externalitzats que es va celebrar aquest dijous. Es demostra un cop més que comissions com aquesta no compleixen la seua funció i aquest fet que impedeix fiscalitzar l’acció de govern i descarregar el ple. Tampoc s’ha donat compte de la cancel·lació del servei en la darrera comissió d’Urbanisme, que amb fets com aquest posa en qüestió que sigui una comissió “informativa”. El contracte amb Eysa va expirar el 26 de març, però la concessionària ha de seguir prestant el servei fins que la Paeria trobi la nova manera de gestionar-lo.

Imatge de Paeria

Imatge de Paeria


“Sobre la remunicipalització de la zona blava veiem falta de transparència i una improvisació que ens fa dubtar de si la intenció real de l’equip de govern és tornar a fer municipal aquest servei” valora el regidor del Comú Carlos González, que afegeix: “L’ajuntament té un mandat plenari de remunicipalitzar el servei i l’ha de portar a terme” i conclou “Estarem atents i preguntarem en comissió d’urbanisme perquè la remunicipalització sigui un fet i es faci de la millor manera possible en tres vessants: l’econòmic, el laboral i el de la qualitat de servei“.
A les esmenes als pressupostos 2016 vam proposar una manera de fer-ho. Al Comú apostem per un canvi de model per deixar enrere les privatitzacions clientelars, que surten molt cares a la ciutadania, i obrir pas a remunicipalitzacions que aportin eficiència a serveis com el dels parquímetres.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest