Celebrem que s’obri un camí per un acord ampli de ciutat entorn els equipaments d’acollida

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida, Paeria and tagged , .

El comúdelleida celebra l’anunci del govern respecte al diàleg que s’obre entre els partits polítics i el veïnat en relació a l’equipament projectat a Pardinyes. El procés iniciat per cercar un acord ampli de ciutat, que ja havia anunciat l’alcalde al darrer Ple municipal, junt amb el projecte presentat de rehabilitació d’un nou equipament a l’antic convent de les Josefines, obren un nou escenari de possibles acords entorn les polítiques d’inclusió social i d’atenció als temporers.

«Estem convençudes que les polítiques d’inclusió més efectives seran aquelles que comptin amb més complicitats i volem contribuir a trobar les millors solucions a un problema que fa massa temps que Lleida no ha resolt dignament», ha manifestat el regidor Sergi Talamonte. En aquest sentit, el regidor ha valorat que «el projecte per a la rehabilitació de les Josefines i l’anunci que l’Ajuntament i Generalitat garanteixen un altre solar per al projecte de residència a Pardinyes, són dos peces que sens dubte poden facilitar aquest diàleg i el consens».

Tal i com ha vingut reiterant, el comúdelleida és favorable a la construcció de diversos equipaments de primera acollida, que puguin atendre les diferents situacions de sensellarisme, tant les que es produeixen arran de la campanya de la fruita com les que es donen durant tot l’any.

Per això, el comúdelleida traslladarà a aquests espais de diàleg el posicionament que ja ha vingut reiterant, d’aposta per equipaments de primera acollida de dimensió mitjana, que vagin acompanyats d’un reforç de les polítiques d’habitatge per posar més habitatge públic a disposició tant de les persones temporeres com dels programes d’inclusió social.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest