Demanem replantejar el procés de renovació dels membres del Consell de Ciutat

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat democràtica, Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies and tagged , , .

El comúdelleida sol·licita que l’Ajuntament aturi el procediment que ha iniciat de renovació dels membres del Consell de ciutat, per “poc clar, precipitat i amb una recomanació de vot per a la renovació dels representants dels consells de zona que considerem fora de lloc”, reclamava la regidora del comúdelleida, Laura Bergés.

Des del comúdelleida es proposa convocar l’actual Consell de Ciutat, amb la participació dels nous representants dels grups municipals, que són els que renoven a l’inici de cada mandat, i que sigui el mateix Consell el que aprovi iniciar els procediments de renovació de la resta de categories dels seus membres.

“En la convocatòria d’aquesta sessió del Consell de la Ciutat s’hauria de presentar una proposta que defineixi el calendari del procés de renovació per a totes les categories, a més del mecanisme d’elecció dels representants per a cada categoria de membres”, defensava la regidora Laura Bergés.

Seguint amb aquesta línia el grup municipal del comúdelleida proposa també un pla de difusió d’aquest procediment, per tal que la ciutadania i els diferents grups representants al Consell de Ciutat coneguin el procediment i les opcions de postular-se com a membres del dit consell.

“Tenint en compte que el reglament actual del Consell de Ciutat no concreta el sistema d’elecció dels representants de les diferents categories que en formen part, proposem que es convoqui la comissió permanent del Consell de Ciutat i la Comissió de Treball de Reglaments, per tal d’ordenar tot el procés i preparar la proposta per dur-la a aprovació del Consell de Ciutat”, proposava la regidora del comúdelleida.

Infografia Consell de Ciutat

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest