Demanem que es deixi sobre la taula l’expedient del vial de Torre Salses

Posted on Posted in Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , .

El comúdelleida ha tramés una nota a tots els grups municipals que reitera la petició que ja va fer en la comissió informativa d’Urbanisme de deixar sobre la taula l’expedient de prolongació del carrer Francesc Bordalba, vinculat al desenvolupament del centre comercial de Torre Salses, tenint en compte que desenvolupa un planejament urbanístic que no compta amb les informes ambientals exigits per la llei en els casos que afecten a terrenys no urbanitzats.

L’expedient de Francesc Bordalba és un dels expedients urbanístics derivats del Pla General de Lleida, que no va estar sotmès a informe ambiental estratègic, tal i com correspondria a un planejament de transformació urbanística de sòl no urbanitzat. Per això, el comúdelleida considera que el Ple de la Paeria hauria d’aplicar un criteri de prudència procedimental i deixar sobre la taula l’expedient mentre no s’hagi fet aquesta avaluació ambiental.

«Esperem que el govern tingui en compte aquest criteri de prudència i no forci una votació en el Ple», ha manifestat el regidor del comúdelleida, Sergi Talamonte. que ha tramés als grups municipals l’informe jurídic que va encarregar el Comú.

L’informe acompanyava el recurs de reposició presentat en el seu dia pel grup municipal contra l’aprovació del projecte de reparcel·lació del SUR-42 i que afectava pel mateix motiu esgrimit l’aprovació inicial del Pla Especial Urbanístic PGU20-221 que ara es vol portar al Ple.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest