Demanem un servei continuat de neteja als camins d’entrada a Lleida

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , .
Featured Video Play Icon

Davant el dèficit de neteja que s’observen en les imatges, des del comúdelleida denunciem la falta del servei de neteja als camins perifèrics i a les entrades de la ciutat de Lleida.

«Mantenir la neteja, també de les entrades a la ciutat, és clau en la salut dels veïns i veïnes i un gest de respecte a la nostra pagesia a més de no generar una mala imatge com a ciutat» explicava el regidor Sergi Talamonte en relació a l’acumulació de brossa a l’entrada a Lleida per Corbins. «Bona part d’aquesta brossa prové de la deixadesa en la gestió dels plàstics d’un sol ús del mercat de Pardinyes. La Paeria no està garantint un bon servei públic de neteja a la ciutat, als camins municipals ni la les zones verdes d’aquesta», ha afegit.

El comúdelleida reclamem fer front a les mancances en la neteja de la ciutat, exigint un major compromís a la regidoria de Mobilitat i Serveis Urbans. Es planteja que s’intensifiqui el  seguiment de la tasca d’Ilnet, i que s’informi regularment als grups municipals de l’evolució de la prestació del servei d’acord amb les clàusules del contracte vigent fins al 2024.

La neteja és un tema que implica a l’ajuntament, als partits polítics i a la ciutadania de Lleida. Seguint amb aquesta línia el comúdelleida hem proposat incrementar de forma substancial en més d’un milió d’euros la dotació del servei de neteja i intensificar les campanyes de promoció de bones pràctiques en el manteniment d’una ciutat neta i de sanció de les males pràctiques.

Aquestes propostes estaven ja recollides en la moció que el grup municipal ve presentar per modificar el contracte amb Ilnet.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest