Demanem una convocatòria del Consell de Zona per complir amb el pla de pacificació i vianalització del Centre Històric.

Posted on Posted in Notícies.

Reclamem que es compleixi l’acord assolit l’any passat amb els grups de l’equip de govern en el pla per a la pacificació i vianalització de la ciutat,que havia d’incloure la licitació dels estudis de mobilitat pertinents per dur-lo a terme, així com un procés participatiu amb el Consell de Zona que permeti incloure les aportacions del veïnat del Centre Històric.

Denunciem des del Comúdelleida l’incompliment de l’acord signat al maig de l’any passat, concretament pel que fa a un dels punts d’aquest acord, el qual instava a convocar el Consell de Zona del Centre Històric i a treballar conjuntament amb el SomVeïns, així com desenvolupar les diferents propostes acordades amb el Comúdelleida. El Comú constata que no s’ha complert cap d’aquests punts per part del govern municipal actual, ni de la regidoria de mobilitat.

Segons aquest acord, firmat pels integrants d’ERC i Junts al govern municipal, es comprometien a vianalitzar el Centre Històric, a més de portar a terme una sèrie de mesures de pacificació del trànsit i la millora del transport públic.

«El govern municipal, havia d’enllestir un itinerari per desenvolupar el procés de posar en marxa el pla per vianalitzar el Centre Històric, mantenint el pas de vehicles d’emergència i serveis del veïnat, amb la proposta presentada, l’any passat, per la Plataforma Som Veïns», expressava el regidor Sergi Talamonte amb relació a la inactivitat i incompliment de l’acord.

Des del Comúdelleida reclamem als partits polítics del govern actual, la necessitat d’una convocatòria del Consell de Zona, a més de tenir en compte les propostes presentades per part dels veïns del barri en aquest pla en què es prioritza una mobilitat no contaminant i el transport públic.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest