Denunciem la inacció del govern en la millora del servei d’autobús urbà

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , .

La regidora del comúdelleida, Laura Bergés ha reaccionat a les declaracions als mitjans de la regidora de Seguretat, Mobilitat i Civisme, Cristina Morón, en què anunciava una pròrroga de dos anys del servei d’autobús i en descartava la municipalització. “Ha parlat de l’estudi d’eficiència i eficàcia dels models de gestió dels serveis d’autobusos, l’estem demanant des del 4 de setembre i el govern no ens l’ha volgut facilitat, amb l’excusa constant que no estava validat“.

La regidora Laura Bergés, denuncia que la proposta de la pròrroga del contracte d’autobús, no s’ha discutit ni comunicat, ni en la comissió informativa ni en cap altre espai. “Caldrà veure si el govern aconsegueix una majoria per portar endavant aquesta pròrroga del contracte“, afirmava la regidora del comúdelleida.

En aquesta línia, el comúdelleida planteja que la pròrroga sigui de la mínima durada possible, màxim un any, per posar en marxa amb urgència un nou model de servei d’autobús. “No podem tornar a prorrogar un contracte que surt molt car, no satisfà les necessitats de transport públic de la ciutat i molt menys té en compte les necessitats que generarà el desplegament del nou model de mobilitat“, reclamava la regidora del comúdelleida Laura Bergés.

El contracte d’autobús vigent data del 2002 i ja va ser prorrogat en dues ocasions, en 2012 i en 2022. Des del comúdelleida es denuncia que es torni a tirar de pròrroga, ajornant un cop més la modernització del servei d’autobús. “Ja vam denunciar l’immobilisme de l’anterior regidor de mobilitat, i veiem que el nou govern va pel mateix camí“, ha lamentat Laura Bergés.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest