Diumenge 27 assemblea del Comú de Lleida per ratificar l’acord de candidatura

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Consell Comarcal, Notícies, Paeria and tagged , , , .

Acord perquè Catalunya en Comú i Podem se sumin a la candidatura del Comú de Lleida a les Municipals 2019

Us fem saber amb gran alegria que hem arribat a un acord perquè Catalunya en Comú i Podem se sumin a la candidatura del Comú de Lleida a les Municipals 2019. Ens empeny tant l’oportunitat com la responsabilitat amb tantes persones simpatitzants i electores que reclamen unitat d’acció i garantia de participació, amb una organització oberta a la ciutadania.
Lleida ens necessita fortes, després de 40 anys d’un govern del PSC manifestament desgastat i suportat per un quadripartit de la vergonya amb el PSC, Cs, PP i una trànsfuga de l’antiga Unió. Creiem que és en els municipis on es materialitza l’empoderament ciutadà que ciutadania, partits d’esquerres i moviments socials reclamaven a les places i carrers.
Aquesta candidatura electoral es defineix per l’esperit de sumar forces, eixamplar base electoral i la voluntat de assolir majories capaces d’aspirar a governar el municipi. Aquesta voluntat de suma vol superar la lògica de les coalicions electorals i de quotes de partit, generant espais mixtos de treball on els drets i deures siguin de les persones implicades, vinguin d’on vinguin, treballant conjuntament pel bé comú, des de la transparència i la participació.
Per això us convoquem a l’assemblea per ratificar l’acord de candidatura i validar les persones que es presenten a les primàries per formar part de la llista electoral. A l’assemblea presentarem també la memòria d’activitat del Comú de Lleida en aquest període 2015-2019.

Assemblea per ratificar l’acord de candidatura

Diumenge 27 de gener a les 10h celebrarem l’assemblea del Comú de Lleida al local del Comú de Lleida (c. Enric Pubill «Lo Parrano» 12) on s’ha de ratificar l’acord i s’ha de posar en marxa les primàries amb la validació de candidatures, que es poden presentar fins al dia 26 mitjançant aquest formulari, a l’hora que constituirem els equips de treball de campanya.

  • 10.00h Aprovació de l’acta anterior (del 23 de setembre de 2018)
  • 10.10h Rendició de comptes: memòria actualitzada (2015-2019)
  • 10.20h Ratificació de l’acord de candidatura (model jurídic/ marc supramunicipal)
  • 11.05h Constitució de la Comissió Electoral i la Comissió de Campanya
  • 11.10h Validació de candidatures per Primàries
  • 12.40h Calendari
  • 12.55h Precs i preguntes

En acabat farem un vermut popular. Us hi esperem!

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest