Donem suport al projecte democràtic de Rojava en una reunió amb la representant del PYD

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat democràtica, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

Avui, la regidora del comudelleida s’ha reunit amb Mizgin Ahmed, càrrec del comitè de desenvolupament del contracte social de Rojava i responsable del partit PYD a Europa.

La trobada ha estat marcada per la discussió sobre les dificultats del projecte democràtic a Rojava, “valorem molt positivament aquest especial enfocament en els valors feministes i el paper fonamental de les dones“, afegia la regidora del comúdelleida Laura Bergés.

Durant la reunió la regidora ha destacat la importància de donar suport a aquest model com a via de democratització per a la regió de Síria. “Dins del marc de col·laboració i cooperació, volem instar a l’Ajuntament a desenvolupar projectes concrets, entre els quals destaquen les ajudes de subministrament d’aigua, les quals han estat afectades pels atacs turcs“, defensava la Laura Bergés.

A més, es proposaran iniciatives dirigides als infants que han quedat orfes a causa del conflicte, amb l’objectiu de brindar-los suport i ajudar-los a superar les dificultats derivades d’aquesta situació. Des del comúdelleida es reafirma el seu compromís amb els principis democràtics i els drets fonamentals, col·laborant en projectes que promouen la justícia social i la pau a escala internacional.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest