El Comú avança en la creació d’una candidatura i apel·la al suport ciutadà per enfortir aquesta alternativa municipal

Posted on Posted in Notícies.

L’assemblea d’aquest dissabte ha aprovat la base del codi ètic i l’estructura d’organització, i ha avançat en el pla de treball per desenvolupar un programa basat en la transparència, la participació i el bé comú.

AssembleaComu13desembre
Amb la presència de més de 40 persones a títol individual i membres de diverses organitzacions socials i formacions polítiques, l’assemblea ordinària del comúdeLleida ha exposat el resultat de les trobades de les darreres setmanes amb Assemblea 2015 i amb altres grups polítics.
S’ha recordat els motius que, segons es va aprovar per consens en assemblea extraordinària del Comú, porten a defensar la formula de l’agrupació d’electors.

S’ha recordat els motius que, segons es va aprovar per consens en assemblea extraordinària del Comú, porten a defensar la formula de l’agrupació d’electors.

Malgrat discrepàncies amb Assemblea 2015 diverses veus a Assemblea Comú han apostat per un retrobament dels processos de confluència. A proposta d’una de les assistents, l’assemblea ha aprovat crear una comissió per aprofundir en ponts i possibilitats de confluència amb Assemblea 2015 que treballarà per mantenir-hi contacte.
La creació d’aquesta comissió no ha d’aturar la tasca del Comú que, paral·lelament, mantindrà les diferents tasques endegades de cara a presentar una candidatura a les eleccions municipals.

Malgrat discrepàncies amb Assemblea 2015 diverses veus a Assemblea Comú han apostat per un retrobament dels processos de confluència.

Acció per la transparència i la participació ciutadana en els pressupostos 2015

Durant l’assemblea s’ha presentat l’acció conjunta de denúncia pressupostos 2015 que farem dilluns 11h a OMAC (adjuntem convocatòria). L’acció, per demanar que es respectin els pocs mecanismes de participació de què disposa la ciutadania i per exigir total transparència a l’equip de govern actual, ha rebut el suport de tota l’assemblea.

Les comissions avancen feina

Les diferents comissions (economia; estructura de funcionament, codi ètic i llista; captació de suports i votació telemàtica) han exposat el treball fet, alhora que han plantejat diferents propostes d’actuació a l’assemblea. En aquest punt la feina s’ha dividit en dos grups de treball:

  • Comissió campanya, suports i finances
  • Comissió estructura organitzativa, codi ètic i fórmula per elaborar la llista electoral

Aquests grups han avançat en les diferents tasques i han presentat les conclusions a l’assemblea, que s’ha tancat a tres quarts de vuit del vespre.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest