El comú de Lleida celebra la primera Assemblea general del 2014

Posted on Posted in Notícies.

Oberta a tothom, vol explicar la feina feta i decidir el camí a seguir

La primera assemblea general del Comú de Lleida del 2014 tindrà lloc aquest diumenge, 26 de gener, a les 12h a la sala Nausica de l’Ateneu Popular de Ponent (Pau Claris, 10), on tothom que tingui interès en aquest projecte podrà participar. La trobada serà la primera d’enguany, però és la desena assemblea des que aquesta plataforma ciutadana va iniciar el seu camí, fa 9 mesos, per impulsar una candidatura a les properes eleccions municipals del 2015 a la ciutat de Lleida.
Des del Comú de Lleida entenem que la política és l’eina per construir la realitat que volem, centrada en el bé comú, a través d’un govern veritablement transparent, amb criteris que prioritzin les polítiques socials i amb eines de participació que ens donin a la ciutadania el poder de decisió. El camí de canvi que cal emprendre per aconseguir-ho requereix un compromís per a fer-nos responsables del nostre propi futur. Aquest és el pas que estem fent i que, a través d’assemblees com la de diumenge, volem continuar fent, unint esforços amb totes aquelles persones, col·lectius, entitats, partits polítics, societat civil en general que treballa i vol treballar en el bé comú de la ciutat.
L’assemblea està oberta a l’assistència i a la participació de tothom. La trobada, que finalitzarà amb un dinar popular al local del Comú (Panera, 2), vol fer, d’una banda, un repàs de la feina feta en aquest temps. A través de les diferents reunions celebrades fins ara, en què han participat més d’un centenar de persones, hem redactat un manifest en què es detallen els punts clau del projecte i els objectius que busquem, a més d’un document en evolució amb els aspectes que considerem bàsics per construir la ciutat que volem. L’assemblea general de diumenge ha de servir també per escoltar i debatre les diferents propostes que aportin les persones participants i també posar sobre la taula les que la ciutadania ens ha fet arribar mitjançant la web del Comú o les xarxes socials (twitter i facebook). D’aquesta manera, a través de la participació, de la contraposició d’idees, de l’aportació de propostes hem de definir el camí que volem seguir per arribar a assolir el nostre objectiu comú.

ASSEMBLEA GENERAL DEL COMÚ DE LLEIDA
diumenge, 26 de gener, 12h
Ateneu Popular de Ponent – sala Nausica (Pau Claris, 10)
els portaveus atendran els mitjans que ho requeriu

Per a més informació sobre aquest acte i sobre el projecte del Comú de Lleida,

  • CARME CASANOVAS – 699 64 80 79
  • ALFRED SESMA – 667 34 23 24
  • SERGI TALAMONTE – 619 64 13 65
  • JORDI CIPRIANO – 600 34 88 00
Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest