El Comu de Lleida celebra que s’hagi retirat la denúncia d’Ibercaja a un membre de la PAH

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat valenta, Comú de Lleida, Notícies, Paeria.

La mediació proposada pel tinent d’alcalde i regidor d’habitatge, Sergi Talamonte, ha estat acceptada per les dues parts i ha permès, per la via del diàleg i gràcies a la bona voluntat de la PAH i de l’entitat bancària, que la denúncia fos retirada.

Celebrem que a través de la mediació realitzada amb la PAH i Ibercaja s’hagi retirat la denúncia de l’entitat bancària a un membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. La Paeria va demanar a Ibercaja que s’assegués amb la plataforma per cercar solucions que evitessin el judici que havia de començar el passat dijous 13 de febrer a un dels seus membres.

Arran d’aquesta mediació, s’ha deixat enrere la confrontació per passar al territori de l’entesa, trobant-se les diverses parts en la voluntat de trobar el millor camí per solucionar els problemes.

La Paeria agraeix la voluntat d’entesa d’ambdues parts, Ibercaja i la PAH, per reconduir la situació, i posa en valor el diàleg com a eina essencial per seguir cercant les millors solucions, col·lectivament, a l’emergència habitacional.

Imatge de @PAHLleida

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest