El Comú de Lleida comparteix cultura en la parada conjunta amb Pirates de Catalunya

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , , , .

La cultura per al Comú de Lleida la  és un dret de tots els ciutadans i ciutadanes. Una inversió imprescindible per al creixement  de la ciutat.
Aquest Sant Jordi hi haurà una parada diferent a la RAMBLA FERRAN CRUÏLLA AMB CARRER AUDIÈNCIA en horari de matí 11 a 14h i tarda 17 a 20.30h.
Defensem una política cultural que promogui la inclusió, la generació de riquesa, la llibertat individual i col·lectiva, amb la participació d’una ciutadania activa, lliure i crítica. Una cultura comunitària que ens ha de situar la cultura en el vell mig de l’acció social i, alhora, garantir l’ampliació de públics, nous públics i nous agents actius.St Jordi 1
Des de Pirates de Catalunya amb el hastag  #CompatirEsAmor  estem decidits, com cada any, a regalar-vos un lot de llibres. No cal que patiu, no ocuparan gaire espai a la vostra llibreria de casa. Són llibres electrònics i lliures, així que els podeu descarregar lliurement de la xarxa, llegir, i compartir tantes vegades com vulgueu.
St Jordi 2
#AraToca compartir cultura!
A la parada que Pirates de Catalunya compartirà amb el Comú de Lleida no trobareu venda ni de Roses, ni de llibres. Ens agrada més veure les llibreries i floristeries plenes.  Tan sols volem compartir aquest dia amb la ciutadania i fer-ho com ens agrada fer-ho, sortint al carrer, parlant i intercanviant opinions i energies.
St Jordi 3
Vine i porta aquells llibres als qui vulguis donar una segona vida. Els podràs intercanviar per altres.
Feliç Sant Jordi

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest