El Comú de Lleida planteja un govern ERC-Comú obert a grans consensos de ciutat

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , , .

El Comú de Lleida s’ha reunit aquest migdia amb representants d’ERC, en una trobada on hem transmès la voluntat de treballar per un govern del canvi. Un canvi honest suposa un canvi real, una aposta de transformació profunda de promoció de l’economia social, lluita contra el cavi climàtic, un govern radicalment democràtic i sense privilegis polítics que és àmpliament compartit entre ERC i el Comú.

Plantegem un govern ERC-Comú obert a pactes i acords amb les altres formacions polítiques amb qui es pugui construir grans consensos de ciutat. Plantegem un govern cohesionat al voltant de reptes i receptes compartides que trenqui amb la polarització. Veiem dificultats per entrar en un govern amb JxCat perquè el model de ciutat que defensa no garanteix el canvi que Lleida demana, i per la seva trajectòria de govern a la Generalitat i la Diputació.

En aquesta primera reunió oficial, després d’alguns contactes previs, hem plantejat la possibilitat d’aquest govern ERC-Comú, amb possibles encaixos d’acords amb JxCat. Obert també a possibles col·laboracions amb el PSC si aquesta formació es ressitua en fer polítiques d’esquerres. En cas que hi hagi disposició a treballar en aquesta línia, iniciaríem un procés per compartir propostes concretes, establint quines són les mesures a portar a terme i les prioritats.

El Comú té la voluntat de reunir-se també amb altres partits i properament farà l’oferiment de trobada amb el PSC, JxCat i la resta de partits incloent la Crida.

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest