El Comú de Lleida se suma a la plantada d’arbres al Bosquet de la Bordeta

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria and tagged , , .

El Comú de Lleida es va sumar a la plantada d’arbres que es va celebrar diumenge 15 de desembre al Bosquet de la Bordeta. Donem ple suport a iniciatives com aquesta que sumen per fer realitat la transició ecològica, perquè la manera d’aconseguir els grans reptes que tenim per davant és anar juntes i sumar forces.

La tercera plantada popular d’arbres d’enguany al bosquet de Palauet va tenir com a convidat especial, el Sr. Postu. La setantena d’arbres que s’han plantat s’han aconseguit a través de donacions de particulars, de l’Institut Maria Rúbies i d’Osmon, entitat destinada a la millora mediambiental de Lleida. El Comú hi va aportar 4 pins. El tinent d’alcalde Sergi Talamonte i la regidora Elena Ferre s’han sumat a la iniciativa.

Talamonte ha assegurat que la Paeria farà el possible per preservar aquest espai verd i per integrar-lo a la xarxa de parcs urbans en el plantejament urbanístic de la ciutat. El regidor de transició energètica ha donat suport també a la proposta de plantar els arbres de Nadal en aquest entorn. La Plataforma informarà a través de les xarxes socials de la iniciativa de replantar els arbres de Nadal, perquè les famílies els puguin portar i contribueixin a la recuperació d’aquest espai.

L’Ajuntament ha instal·lat boques de reg en aquest entorn per regar els arbres. A més, s’han posat 15 caixes de nius adaptades als diferents ocells que hi ha, que s’han repartit pels arbres del bosquet, alguns dels quals amb fruits, com figueres, perquè els ocells en puguin menjar.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest