El Comú demana mesures a la Paeria per compensar els efectes devastadors de la cadastrada

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

La Comissió Territorial de l’Horta de Lleida ha ratificat per unanimitat la proposta del Comú per defensar la pagesia davant el greu problema que està representant la cadastrada. Demanem al govern municipal una solució per compensar el cobrament de l’IBI a totes aquelles persones que es podien haver acollit a la bonificació del 80% de les construccions agràries què no van poder demanar la subvenció per qüestions de terminis i falta d’informació. Un tema en el que ja hem fet diferents propostes en els darrers mesos a la recerca de solucions per la nostra pagesia.

També reclamem que el govern de l’estat abordi amb celeritat la redacció de les ponències de valoracions de les construccions rústiques per tal que la valoració cadastral sigui a adequada a la realitat de les construccions necessàries per l’activitat agrària.

Durant la Comissió d’avui també s’ha assumit el compromís d’estudiar la proposta del Comú per la recuperació dels camins fluvials sobre el riu Segre, per recuperar els camins històrics i patrimonials al catàleg de patrimoni de l’ajuntament de Lleida. 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest