El Comú demana que la Paeria compleixi el compromís que va adquirir perquè cap infant de la ciutat de Lleida es quedi sense beca menjador

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged .

El Comú ha proposat una esmena a la moció del PSC “per impulsar mesures que millorin l’acceś als ajuts als menjadors escolars” perquè vagi en consonància amb els compromisos adquirits per la primera tinent d’alcalde de la Paeria, Montse Mínguez, en el Ple extraordinari de pressupostos del passat 25 de novembre. Allí va verbalitzar un compromís per part de l’equip de govern de que cap infant de Lleida es quedaria sense beca menjador. “El sr. Rodamilans s’ha reunit amb el Consell Comarcal i s’ha quedat que s’assumirà les despeses de les beques menjador” va dir la sra. Mínguez (ho podeu escoltar al minut 45:10):

Atenent als compromisos contrets en ple, el Comú demana a l’equip de govern que consti als acords d’aquesta moció que “l’Ajuntament de Lleida assumirà que cap infant de la ciutat de Lleida es quedi sense accés als ajuts de menjador escolar”, una aportació que a hores d’ara l’equip de govern no ha admès.
Entenem que, com han fet tants ajuntaments, en un tema d’emergència social com el de les beques menjador, a l’equip de govern li correspon anar més enllà de posicionaments en forma de moció per passar a fer polítiques concretes i dotar-les dels pressupostos necessaris perquè cap infant de Lleida es quedi sense beca menjador. Més encara quan s’hi van comprometre fa 5 mesos en Ple.

Ple Pressupostos 25 novembre 2015

Ple Pressupostos 25 novembre 2015

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest