El Comú porta el debat sobre el POUM als barris

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged .

El Comú de Lleida visita les diferents zones de Lleida, associacions de veïns i veïnes, de comerciants i tothom que tingui interès en el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). 
L’objectiu de la trobada és donar informació a la ciutadania i escoltar els seus dubtes i preocupacions, sobre un tema que considerem fonamental, la planificació de la nostra ciutat per als 20 anys vinents. I és que de l’urbanisme en depèn gairebé tot.

Volem carrers i voreres amples i més espais verds a la ciutat, volem un transport públic de qualitat, volem menys fums i millorar la mobilitat al municipi, volem potenciar el comerç, la indústria, l’activitat econòmica, els llocs de treball, volem protegir el nostre entorn natural i gaudir-lo i volem impulsar l’activitat agrària…  volem moltes coses i podem aconseguir-les. No volem un POUM fet a mida per a les grans empreses i multinacionals, per les grans constructores i per sempre la mateixa gent. Ja n’hi ha prou!
Considerem que des de l’equip de govern NO s’ha informat la ciutadania el suficient com perquè entengui les implicacions reals de l’aprovació de l’actual esborrany. No els interessa el debat, no els interessa consensuar el nou planejament amb els grups de l’oposició ni amb la ciutat. De sobte tenen molta pressa per aprovar-lo.

El POUM és un document tècnic i extens però cal parlar-ne i debatre’l. Ens juguem el futur del municipi de Lleida.
De moment, t’ho anem explicant i si t’interessa, t’informem de les properes trobades a sota:

Si vols parlar amb nosaltres, truca’ns o envia’ns un email.
Comú de Lleida a Paeria: 973700924 / info@comudelleida.cat

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest