El Comú exigeix al Consell Comarcal que obligui l’empresa concessionària dels menjadors a complir amb la qualitat de producte que van ofertar

Posted on Posted in Consell Comarcal and tagged , .

El grup comarcal del Comú de Lleida ha demanat a l’equip de govern en la junta de portaveus d’avui del Consell Comarcal del Segrià que obligui a l’empresa concessionària del servei de menjador a complir totes les clàusules de qualitat del producte per les quals va guanyar la licitació del servei. El Comú ha constatat que Alessa Catering Services Serunion incompleix la gran majoria de les certificacions de producció ecològica que va ofertar, i demana responsabilitat al Consell perquè exigeixi a l’empresa el compliment estricte de la qualitat del producte que li va portar a guanyar la licitació.
Només compleixen amb el 17% de les certificacions ecològiques
Després de demanar accés a aquesta informació, el Comú constata que en els menús de novembre i desembre Alessa tan sols introdueix 4 de les 24 certificacions ecològiques que va presentar (un 17%) i totes elles de diferents varietats de pasta. Als menús esmentats no hi ha carn ecològica de cap tipus, malgrat que van ofertar carn de vedella, salsitxa de porc i hamburguesa. Tampoc apareixen en cap menjada ni llegums, ni verdures, ni fruites ecològiques.
certificacionsmenjadorcc
El Comú ha exigit en la Junta de Portaveus del Consell Comarcal celebrada aquest matí que supervisi l’estricte compliment del contracte signat amb Alessa. La presidenta del Consell s’ha compromés a revisar si es compleix el contracte i tots els seus criteris. El Comú estarà atent a que així sigui. Demanem al Consell que vetlli perquè en la gestió del servei primi l’interès públic per sobre de l’interès d’una empresa, i insistim que la qualitat de l’alimentació dels infants requereix la màxima atenció per part de totes les administracions.
menjador_escolar
Exigim que l’equip de govern obligui la concessionària a complir amb els criteris de qualitat que van ofertar en la licitació, i que els van portar a guanyar el concurs. En cas que el Consell no arbitri en favor de l’interès públic, el Comú estudiarà altres mesures.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest