El Comú fa públics els resums dels estudis comercials i torna a demanar el document complet davant el silenci de l’equip de govern

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged .

En la comissió d’urbanisme vam tornar a demanar a l’equip de govern els estudis comercials complets i novament ens vam trobar amb el silenci: el regidor Rafael Peris no va donar cap explicació per seguir sense compartir amb l’oposició uns estudis de vital importància per al futur de la ciutat. Tant sols ens van entregar 2 resums que avui compartim. Insistim com ja vam demanar el passat 16 d’abril a l’alcalde: volem tots els estudis. Han costat més de 50.000 euros i s’han pagat amb diner públic.
Hem fet un prec perquè tota la documentació estigui a l’accés de tothom al web del POUM al costat de la resta d’estudis que s’estan fent. Exigim que tant la ciutadania com els grups municipals tinguem accés als estudis comercials i compartim, al final d’aquest text, enllaços als documents-resum que ens ha entregat l’equip de govern.
Ple Paeria 27 nov 2015 (10)
L’estratègia de bloquejar la informació per a que no arribi a les veus discrepants amaga un interés per afavorir la implantació d’aquestes grans superfícies comercials? Per què l’equip de govern no ha fet públics els estudis comercials? Convençuts que l’únic camí és la transparència, seguirem insistint.
 
(Disculpeu la mala qualitat dels documents, ja que només ens ho van facilitar en paper i ho hem hagut d’escanejar)
Sumari Executiu – Estudi situació comercial de Lleida (1a part) 7,3MB
Sumari Executiu – Estudi situació comercial de Lleida (2a part) 7,5MB
Anàlisi de l’oferta comercial de la ciutat de Lleida (dimensionament global – estudi quantitatiu) 5,3MB

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest