El Comú obre una campanya que se centrarà en la presència al carrer per escoltar la gent, sense cartells i amb un lema: «Vota per tu, som Comú, entra amb nosaltres a la Paeria»

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , , .

L’agrupació d’electors evitarà tota despesa innecessària durant la campanya i buscarà el màxim contacte amb la gent amb les 12 taules rodones que farem en diferents barris i amb diferents parades per tota la ciutat. Per donar una mica més de color a la ciutat, aquesta nit hem començat a penjar llaços color bordeus en diferents indrets per visibilitzar que comença el canvi dins la Paeria. «Vota per tu, som Comú, entra amb nosaltres a la Paeria» serà el nostre lema.

A les 00:00h hem fet una penjada simbòlica de llaços burdeus a la plaça Ricard Vinyes

A les 00:00h hem fet una penjada simbòlica de llaços burdeus a la plaça Ricard Vinyes

Fem la campanya així perquè és la campanya que volem fer, la millor campanya. Pensem que el bombardeig de cartells, pancartes i tanques publicitàries representen una despesa innecessària, contaminació en forma de residus i un flac favor a l’estètica de la ciutat, un instrument, en definitiva, anacrònic, que no contribueix de cap manera al debat que entenem que ha de ser l’eix de tota campanya electoral constructiva. Entenem que ningú ha preguntat a la gent si durant almenys 15 dies volen veure la ciutat atapeïda de cartells electorals. Ens disculpem d’avantmà davant aquelles persones que puguin considerar que les cintes del Comú no són una bona aportació estètica.

DipticCampanya_008

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest