El Comú surt al carrer per recollir 1.500 avals abans de les municipals

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , .

El Comú de Lleida comença aquest cap de setmana la campanya #AvaloElComú per recollir 1.500 avals entre els ciutadans i ciutadanes del municipi abans de les eleccions municipals. Des del Comú de Lleida es considera que la recollida d’avals és una ocasió perfecta per consultar als veïns i veïnes si consideren útil i necessària la presència del Comú a la Paeria i és per això que des d’avui i en les setmanes vinents desenes de voluntaris i voluntàries sortiran al carrer a demanar signatures per avalar aquesta candidatura. A banda de les taules i voluntaris al carrer, també es podrà signar per avalar la candidatura totes les tardes, de dilluns a divendres, de les 17 a les 20h, al local del Comú.

La del Comú és una candidatura ciutadanista i el fet que la gent de la ciutat participi avalant-la amb la seva signatura és una forma de donar suport a la pluralitat, com a element fonamental de la democràcia. Això no suposa necessàriament que les persones que avalin comparteixin el projecte polític del Comú, sinó que donen suport a què aquest es presenti a les eleccions municipals.

La candidatura es presentarà com a partit a les eleccions municipals, sota el paraigües de la coalició o entitat supramunicipal de Podem i Catalunya en Comú per facilitar la representació a organismes supramunicipals. No obstant, el Comú de Lleida adoptarà el procediment d’aval ciutadà propi de les agrupacions d’electors, demanant almenys 1.500 avals per poder inscriure la candidatura, i n’adoptarà també el criteri de caducitat del projecte, que haurà de renovar-se o ratificar-se de nou en cada procés electoral.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest