El Comú us convida a un conta-contes per deconstruir estereotips

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , .

Tornem a incidir en l’educació, considerant el gran poder que aquesta té per tal de canviar el món. Enguany us invitem a gaudir d’un particular conta-contes interactiu en que res és com t’esperes i on els més joves podran triar i deconstruir la seua aventura. Vine en família a trencar estereotips el dia 11 de març a les 11h del matí a la Plaça de la Catedral. Entrada lliure. Apunteu-vos a l’esdeveniment a Facebook i compartiu!

Explicarem un conte interactiu per visibilitzar com ens influeixen els estereotips de gènere en les decisions a la nostra vida. I ho farem convidant les famílies que participin a l’activitat a vèncer aquests estereotips amb imaginació i reflexió. Tot plegat, amb sentit de l’humor, que no falti.
Argument
Un personatge pateix i és infeliç, però troba l’oportunitat de canviar les decisions que ha pres a la vida. El podem ajudar qüestionant els estereotips de gènere que ens envolten. Ens acompanyeu? Lluitar contra el masclisme que impregna la societat és una tasca que hem de fer tothom, sobretot ajudant a les criatures a qüestionar actituds que veuen constantment als mitjans, la publicitat i entre la gent que els envolta. L’educació és la clau per canviar la societat, però veiem amb preocupació com hi ha aspectes en què estem retrocedint. Per això, volem proposar una activitat lúdica que ens permeti reflexionar alhora que juguem en família.
Si vols assistir i participar també en altres actes que es realitzen en aquests dies, pots consultar el programa aquí.
L’activitat del Comú de Lleida torna a incidir en l’educació, tal com va fer l’any passat amb la mostra de cinema infantil.
El Comú de Lleida s’adhereix a la vaga feminista del 8M
Juntes som més! El proper 8 de març, les dones de tot el món estem convocades a la vaga feminista. Cada 8 de març celebrem l’aliança entre les dones per defensar els nostres drets conquistats. Ens precedeix una llarga genealogia de dones activistes, sufragistes i sindicalistes” així comença el manifest del 8 de març del moviment feminista en el qual s’expressen tots els nostres reclams, exigències i sol·licituds davant la societat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest