El comúdelleida demana posar en suspensió el projecte d’alberg per donar peu a un diàleg que permeti millorar-lo

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Notícies, Paeria and tagged , , .
Després que els grups proposants de la moció per aturar l’equipament de Pardinyes acceptessin canviar el redactat per parlar de suspensió, temporal, enlloc d’aturada, el comúdelleida finalment ha votat a favor de la moció que presentaven PSC, C’s i PP. Amb aquest vot, el grup municipal ha volgut posar en evidència la falta de suports del govern en el projecte d’equipament per a temporers i altres usos amb capacitat per a 120 persones i espera que es generi així un diàleg i negociació que fins ara no ha estat possible.

Des que es va anunciar que la Generalitat posaria 4 milions d’euros per construir l’equipament, el comúdelleida va reclamar, llavors dins de govern, que es modulés la dimensió de l’equipament i s’incorporés un pla d’inclusió integral. El grup municipal considerava des de l’inici que una solució centrada només en un gran equipament no era realment una solució a llarg termini, tenint en compte els criteris amplament compartits en el sector del treball social de que calen espais descentralitzats per fer polítiques d’inclusió adequades.

Al mateix temps, es reclamava un pla més ampli que contemplés altres solucions, com els pisos que enguany l’EMU ha posat a disposició de temporers, per poder rebaixar les necessitats d’allotjament en equipaments col·lectius.

Davant la negativa del govern a contemplar aquestes propostes per millorar el projecte i treure un millor profit de l’ajut de la Generalitat, finalment el comúdelleida s’ha sumat a la moció de PSC, C’s i PP, després que hagin acceptat substituir la seva proposta d’aturar el projecte, per una proposta de posar-lo en suspensió per donar temps a negociar una millor solució que permeti reprendre’l amb un major consens polític i social.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest