El Consell Comarcal del Segrià impulsarà una trobada amb Ensenyament i les escoles que volen gestionar-se el menjador

Posted on Posted in Consell Comarcal, Notícies and tagged , .

La presidenta del Consell Comarcal del Segrià, Maria José Invernón, s’ha compromés en el Ple del Consell Comarcal del Segrià celebrat aquest divendres a impulsar una trobada en els propers dies entre el consell, el delegat d’Ensenyament a Lleida i les escoles de Lleida que han demanat gestionar-se el menjador.
El Comú, que ha demanat a Invernón que intercedeixi per cercar solucions, valora molt positivament que es generin espais de diàleg per cercar solucions a un problema que ja fa anys que s’arrossega. “És inadmissible, en base a arguments econòmics que no s’aguanten, negar el dret d’una comunitat educativa a gestionar el seu servei de menjador, a decidir el model d’alimentació que volen per als seus fills i filles” valora el regidor del Comú Sergi Talamonte, qui exigeix a les administracions que estiguin a l’alçada per atendre la petició de les AMPA.

Ple del Consell Comarcal del Segrià del 6 de maig 2016

Ple del Consell Comarcal del Segrià del 6 de maig 2016


Les AMPA de les escoles Enric Farreny de Lleida, la de Sudanell i la de Puigverd de Lleida denuncien que Ensenyament no els permet assumir la gestió del seu propi menjador, malgrat que fa més de dos anys que aquesta demanda està sobre la taula i malgrat el fet que aquest curs conclou el contracte vigent. La competència de menjadors escolars és del departament d’Ensenyament, mentre que la gestió del servei recau en els consells comarcals.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest