El govern accepta la nostra proposta per dotar el barri del Clot de les Granotes d’un Centre Cívic

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Ciutat valenta, Comú de Lleida and tagged , , , .
Featured Video Play Icon

El centre cívic se situarà a l’espai annex de l’església Santa Maria Magdalena, i el govern es compromet a tirar endavant el projecte impulsat pel comúdelleida

Des del comúdelleida hem arribat a un acord, que permetrà desenvolupar el projecte que la regidora Elena Ferre havia impulsat a l’inici de mandat per tirar endavant un centre cívic al barri del Clot de les Granotes, ampliant i millorant les instal·lacions que ara té cedides el veïnat en l’espai annex a l’església de Santa Maria Magdalena.

Aquest acord incorpora el compromís del govern per tal d’impulsar el projecte del comúdelleida, per tal d’impulsar un centre cívic al barri del Clot de les Granotes al més aviat possible. Els regidors Sergi Talamonte i Elena Ferre, han presentat l’acord, el qual inclou també la modificació de crèdit del pressupost de 2023.

Aquesta modificació de crèdit contempla l’increment de les partides d’estudis i treballs tècnics i de manteniment d’edificis de participació veïnal. Això permetrà abordar la redacció d’un projecte de millora estructural i energètica, d’accessibilitat i retirada d’uralita de l’edifici, que es podrà executar per fases i afrontar ja a partir de l’abril les tasques de pintura i col·locació del parquet.

La regidora Elena Ferrre assegurava que la política participativa és fonamental per al comúdelleida i s’ha continuat fent feina per impulsar projectes que ja s’havien liderat anteriorment. «El reconeixement del barri del Clot que es va fer per primera vegada com a zona pròpia en aquest mandat. Tenim molt clara la importància i la identitat pròpia d’aquesta zona. Avui avancem cap a aquest compromís per tal que el barri del Clot de les Granotes disposi d’aquest centre cívic» afirmava la regidora Ferre.

També, la regidora Elena ha recordat que l’any 2020 l’associació de veïns es va quedar sense local per poder dur a terme les seves activitats i que calia donar solució a aquesta situació, perquè així el barri pugui tenir un espai per al veïnat i entitats i generar un teixit social molt més participatiu.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest