El Mercat de Cappont, un altre gran engany del sr Ros

Posted on Posted in Notícies.

Fa temps que des del comúdelleida, juntament amb moltes altres associacions i plataformes ciutadanes, denunciem com el govern de l’alcalde Ros disfressa com serveis i millores per a la ciutat el que no són sinó pèrdues de serveis i propietats comunes en benefici d’una minoria. Per sort, els ciutadans ens n’hem afartat, i cada cop som més els que estem decidits que aquesta usurpació de la ciutat als seus propietaris s’acabi d’una vegada per totes.
mercatCapPont
L’Assemblea d’Indignats de Cappont ha destapat amb totes els dades un nou escàndol en la gestió municipal: el nou mercat de Cappont. El Mercat va ser presentat en el seu moment com una peça clau en la millora del barri. Després de vendre l’obra com la suma d’un mercat nou més una planta de serveis socials per al barri, el resultat final és el d’una despesa municipal gegantina que beneficia en la seva major part a una única empresa (Mercadona) a canvi d’un cànon anual ridícul.

Fins quan permetrem que béns de tots siguin gestionats en benefici d’uns pocs? Fins quan permetrem les ocultacions i les mentides?

A sobre, les anunciades instal·lacions socials romanen inexistents i, per si això fos poc, es descobreix que la possible implantació i gestió d’aquests serveis socials no és en mans de l’Ajuntament sinó de l’empresa adjudicatària. Fins quan permetrem que béns de tots siguin gestionats en benefici d’uns pocs? Fins quan permetrem les ocultacions i les mentides?

No us perdeu la completa i documentada informació que ofereix l’
Assemblea d’indignats de Cappont.
IndignatsCapPont
Mercat Cappont. Informe
facebook
twitter

comúdelleida

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest