El Ple, contra el tancament de línies de P3 a Lleida

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , .

L’educació pública, amb 4 mocions, ha estat protagonista en el Ple, on celebrem de forma especial que s’hagi aprovat –amb abstenció del PP- la moció de Marea Groga Lleida i altres comunitats educatives per al manteniment de totes les línies de P3 públiques a la ciutat. La de Ciutat Jardí també ha prosperat, en aquest cas per unanimitat.
Per altra part, el Ple ha instat la Paeria a obrir un procés participatiu de debat al voltant del referèndum sobre el 3+2. Però PSC i Cs han votat contra l’adhesió de l’ajuntament i han tombat el punt 1.
La majoria de formacions han rebutjat la moció per la ILP Educació, que ha rebut els únics suports del Comú i la Crida. ERC s’ha abstingut.
Més enllà de les mocions sobre educació, hem donat suport a la moció de suport als 3 Joves de Lleida per l’aplicació del Protocol d’Istambul a Lleida, tombada amb els vots en contra de PSC, Cs i PP.
S’ha aprovat per unanimitat la Moció promoguda pel Centre Excursionista de Lleida instant a la Paeria a la conservació i difusió dels vestigis de la guerra civil que resten encara a la nostra ciutat. També ha comptat amb un suport majoritari la moció de Colors de Ponent amb les úniques abstencions de Cs i PP. Podeu veure el sentit de vot de totes les mocions d’entitats aquí, esperem que us sigui útil per treure conclusions i que difongueu si us agrada.
Plantilla sentit vot ple 1 abril 2016

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest