El PSC retira la seua petició a Transparència, que incomplia la Llei de Protecció de Dades

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

El grup Municipal del PSC demanava al Comú de Lleida que fes públics els noms dels donants que han fet aportacions per tirar endavant el contenciós administratiu contra el POUM. Com vam fer públic dijous, la petició de fer públiques dades personals ens genera dubtes jurídics perquè contravé la llei, i sembla que al PSC també li ha generat dubtes perquè han retirat de votació la proposta.

La representant del PSC a Transparència, Montse Mínguez, ha reconegut que no s’havia llegit la nostra resposta pública i ho ha fet a la comissió mateix. El Comú, amb l’objectiu d’aportar la màxima transparència, ha difós per iniciativa pròpia les aportacions rebudes, com la llei estableix, protegint els noms de les persones donants.

Hem manifestat que si la proposta era aprovada demanaríem informe al delegat de Protecció de Dades municipal per saber en quins termes ho hauríem de fer per respectar la legalitat.

La Comissió ha traslladat a la propera sessió la publicitat de les actes de totes les comissions informatives i especials a la vista de informes de la ApdCat i GAIP, que avalen la petició de la Crida a la qual donem ple suport.

Convidem a la ciutadania a que col·labori a aportar per al contenciós #AturemElPOUM al CC ES66-3025-0020-1114-0001-1922

Les properes xerrades previstes sobre com afecta el POUM als barris són:

Xerrada a Serrallarga Aturem el POUM amb veïns horta 27 novembre 2018

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest