El que el Comú ha aportat en el ple

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , .

Hem demanat que Paeria compleixi el compromís que va adquirir al ple de pressupostos perquè cap infant de la ciutat de Lleida es quedi sense beca menjador owl.li/10bdRp Se’ns ha informat que la Paeria ha destinat des del mes de desembre 5.538,14 euros a pagar el menjador de 31 infants. Valorem positivament aquests avenços, malgrat que apostem per anar molt més enllà, fins que tots els infants de Lleida que ho necessitin tinguin accés a beques menjador. Tot i que no incorpora tot el que demanàvem, hem votat a favor de la moció de menjadors escolars del PSC, que ha prosperat amb l’abstenció de CIU i ERC.
IMG_3451
El rodet PSC, Cs, PP farà que Lleida es quedi sense un estudi sobre el comerç a Lleida que considerem necessari. La moció conjunta amb CIU, ERC i Crida no ha prosperat. “És una irresponsabilitat tirar endavant projectes com Torre Salses sense un estudi d’impacte” ha conclòs Talamonte.
S’ha aprovat la moció ERC per la revisió del mapa escolar de la ciutat de Lleida. Comú i Crida votem contra punts 4,5,6. També dins l’àmbit educatiu, hem consensuat la moció del PSC per a la construcció de l’institut de Cappont. També ha prosperat la moció d’ERC sobre el tercer sector i la moció del PP per una estratègia per implantació noves indústries a la ciutat de Lleida, la qual hem donat suport en la majoria de punts.
Amb l’únic suport del Comú i ERC, el ple ha tombat la moció de la Crida contra la decisió del Tribunal Suprem d’anul·lar la sentència exculpatòria de l’Audiència pel 15J. Ens hem abstingut en el segon punt de la moció PP sobre el Corredor Mediterrani, que ha quedat aprovada.
El Comú ha preguntat per la llicència d’obres de la discoteca Biloba. Fèlix Larrosa ha explicat que un propietari va demanar llicència d’obres menors per moure terres. Una inspecció va considerar que les actuacions que estaven fent no corresponien a la llicència i es va ordenar paralització. S’han desestimat les al·legacions presentades pel propietari. També afegeix que una societat ha solicitat llicència d’activitat per una discoteca i la llicència d’obres majors.
I hem fet un prec per un tema que torna a estar d’actualitat, les sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea en referència a la protecció de dades de caràcter personal. Insistim que s’apliquin a la Paeria, com vam demanar en la Moció per la suspensió de la cessió de dades de caràcter personal a tercers que, a instàncies del secretari, no es va poder ni votar.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest