El comú només donarà un vot positiu a un projecte realment compromès amb el canvi honest i valent

Publicado el Publicado en Ciudad de progresso, Ciudad democrática, Ciudad valiente, Comú de Lleida, Notícias, Paeria y etiquetado , , , , .

El comú només donarà un vot positiu a un alcaldable realment compromès amb el canvi honest i valent: ni el tàndem ERC/JuntsxCat, ni un govern liderat pel PSC generen confiança en aquest compromís

Els regidors del comúdelleida Sergi Talamonte i Elena Ferre han assistit a la reunió convocada pel PSC per valorar la situació oberta a l’ajuntament amb la qüestió de confiança plantejada per l’alcalde després que no tirés endavant l’expedient de pressupost municipals.
El comú ha traslladat al PSC la seua posició davant l’escenari de la qüestió de confiança i una possible proposta alternativa per a l’alcaldia. La portaveu del comú, Elena Ferre, ha manifestat que «el PSC sap que no pot liderar una alternativa de govern, per això li reclamem responsabilitat per cercar solucions realistes que per afrontar les transformacions que la ciutat necessita».
Des del comú, com ja va proposar a l’inici del mandat, es considera que el millor govern seria un govern de canvi des de l’esquerra format per ERC i el comú, que pogués comptar amb suports externs per tirar endavant polítiques de transformació real per atendre els reptes socials, ecològics i de gestió pública que té Lleida i la Paeria.
Sergi Talamonte ha valorat que: «Ara ja hem comprovat que JuntsxCat no és fiable per tirar endavant el canvi d’Entesa: ni en participació, ni en mobilitat, ni en actuar per aturar Torre Salses, ni en acabar en l’amiguisme en la contractació… I lamentem que això no hagi incomodat a ERC tant com li van incomodar les nostres advertències sobre els incompliments del pacte. Per això, mentre ERC no sigui capaç de mostrar el lideratge per corregir el rumb i recuperar el compromís real de canvi honest i valent, el govern no pot comptar amb la nostra confiança».
El comú reclama que la responsabilitat que s’ha volgut posar sobre els seus dos regidors la tinguin també els grups d’esquerra del consistori, ERC i PSC, per obrir-se a nous escenaris de col·laboració que permetin abordar els problemes de la ciutat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest