Exigim al Consell Comarcal que defensi els drets de la comunitat educativa i faci que Alessa assumeixi tot el monitoratge que li toca per contracte

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Consell Comarcal, Notícies and tagged , , .

Al Ple del Consell Comarcal del Segrià el grup d’En Comú Podem ha reiterat que no es pot interpretar el contracte de menjador mirant només cap als interessos d’Alessa, i per això el conseller Sergi Talamonte ha votat avui en contra que el Consell hagi d’assumir el cost de 6 monitors extra per cobrir Necessitats Educatives Especials.

Aquest monitoratge és del tot necessari, i entenem que per contracte correspon a l’empresa fer-se’n càrrec. Els infants més petits necessiten més monitoratge, i no podem acceptar, per exemple, que el Consell Comarcal li permeti a l’empresa tenir nens i nenes de P3 amb una ràtio de monitors de P4 i P5. Escombrant sempre a favor d’Alessa, l’empresa s’està estalviant prop de 20 monitors en tota la comarca. Com a exemple, els nens de l’escola Josep Mañé de Raimat segueixen sense monitor per poder fer la migdiada.

El grup comarcal d’En Comú Podem ha votat en contra de delegar a la presidencia del Consell la gestió del contracte de serveis de menjadors escolars perquè no té la nostra confiança per interpretar el contracte en defensa del drets dels infants.

Hem reiterat que l’empresa segueix incomplint el contracte i continua sense aportar la documentació sobre el balanç econòmic del contracte. En defensa dels drets de la comunitat educativa, demanem que s’imposi una nova i més contundent sanció per aquest incompliment.

El conseller Talamonte també ha demanat debatre els criteris de ràtios i tota la informació a la propera comissió de seguiment del Contracte, i també sol·licitem reunió urgent de la comissió de Seguiment del Contracte de Menjador Escolar.

Ple del Consell Comarcal del Segrià, 18 de desembre de 2019

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest