Exigim que es recuperi el servei de neteja per aiguabatre a la ciutat

Posted on Posted in Notícies.

El comúdelleida presenta una proposta de resolució a la Comissió Informativa de polítiques de la gestió urbanística, habitatge i transició ecològica per recuperar el servei d’aiguabatre previst dins el servei de neteja de la ciutat, amb especial atenció al Centre Històric.

Segons la pròpia informació de la Paeria, el servei de neteja de la ciutat inclou la neteja amb aigua a alta pressió amb una freqüència adaptada a les característiques dels diferents barris. I és precisament al Centre Històric on estava prevista una major freqüència, combinant l’aiguabatre manual amb el mecànic i el mixt.

Horaris i freqüències dels serveis de neteja per aiguabatre al Centre Històric

Aiguabatre manual: 3 dies a la setmana (nit)
Aiguabatre mecànic: 3 dies a la setmana (nit)
Aiguabatre mixt: dissabtes i festius, en zones d’oci (matí)

Des de la regidoria d’urbanisme, però, es va suspendre aquesta forma de neteja a principis de mandat, provocant greus deficiències en la neteja al Centre Històric.

Davant aquesta situació, el comúdelleida proposa que es recuperi aquest servei, amb especial atenció a la zona central del barri compresa per la Plaça del Diposit, el Mercat del Pla, La Plaça de l’Ereta i els carrer adjacents. També es proposa que s’analitzi la situació a la resta dels barris de la ciutat i es determini en quins punts cal ampliar el servei d’aiguabatre i amb quina freqüència.

La proposta de resolució del comúdelleida també planteja que es recuperi el servei de seguiment de la neteja de la ciutat i se n’informi regularment als grups del consistori.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest