La Ciutat Valenta ha aconseguit aturar el POUM de Larrosa: ara toca canviar les majories i fer una ciutat per a la gent

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , .

Des del Comú volíem que fos tota la ciutat la que pogués decidir el futur de Lleida i estem molt contentes que aquesta lluita compartida hagi donat fruits. Creiem en una Ciutat Valenta feta per i per a les persones. S’han acabat els temps en què els de sempre, els que porten 40 anys remenant les cireres, decidissin com ha de ser la ciutat per als propers 20 anys. Larrosa ha quedat arraconat i ha hagut de posar fre al seu projecte de POUM, admetent implícitament que era una insensatesa tirar pel dret sense escoltar a tot el teixit social, empresarial i a tots els grups polítics. Larrosa s’ha quedat sol, sense cap suport a una proposta que compta amb el rebuig generalitzat de tota Lleida.

El POUM torna a estar en mans de la ciutadania

Celebrem que a les municipals podrem parlar del futur de Lleida, i finalment podrem iniciar el debat per confrontar models: enfront la defensa de més totxo i d’un urbanisme al servei de grans elits, el Comú seguirà abanderant la proposta d’una ciutat amable, verda i amb qualitat de vida.

La Ciutat Valenta ha aconseguit aturar el POUM i ara té l’oportunitat de canviar les majories a la Paeria per fer possible un nou Pla fet entre totes i tots. Ara és la ciutadania qui té la possibilitat de decidir el futur de Lleida, i d’imaginar una Lleida molt millor, de debatre solucions, abordar eixos estratègics de creixement econòmic, comercial, industrial, logístic. De dibuixar els nous barris com espais oberts, agradables i fets a mida de les persones, on els infants puguin jugar, i la gent caminar i gaudir de l’espai públic. Tenim a tocar passar pàgina per aconseguir una ciutat lluminosa, agradable i verda per viure.

Un POUM al servei de la ciutadania que situï Lleida com a capital i ciutat referent

Creiem en una Ciutat Valenta i democràtica feta per i per a les persones. Una Lleida de qualitat, capdavantera, que sigui un pol d’atracció per la implantació d’activitat econòmica. Volem una Lleida capital, verda, àmplia, amable i volem posar les bases per convertir Lleida en una ciutat referent, on sigui atractiu viure i treballar. Amb més quantitat i qualitat del espais verds, més habitatge de protecció oficial, i més habitatge públic, on es millorin les voreres, la mobilitat i l’ordenació de l’espai urbà a l’horta de Lleida.

Tot el que hem fet per aturar el POUM

Defensem un futur millor per Lleida i no ens podíem quedar mirant com el PSC novament enganyava a la ciutadania amb paraules ben sonants que amagaven de nou favors a les grans elits econòmiques. Des de la responsabilitat com a servidors públics, el Comú de Lleida ha fet tot el que tenia al seu abast per aturar aquest POUM perjudicial per a la majoria de lleidatans:

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest