La comissió negociadora segueix treballant en temes cabdals com el POUM, Torre Salses o el Pla de l’Estació

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , , , .

La comissió negociadora ha seguit treballant durant el dia d’avui, en reunions amb ERC i Junts, la concreció de programa en temes cabdals per la ciutat com el POUM, un planejament urbà que per consens caldrà aturar definitivament per apropar-lo a la ciutadania i aconseguir definir, des de la participació i els barris, les línies estratègiques generals de la ciutat. També s’han tractat temes d’urbanisme, de mobilitat i sostenibilitat i transició energètica.

Per la tarda s’ha seguit treballant en altres temes com els drets i la situació dels animals al municipi, la cultura, l’educació i el model de contractació pública, comercial i de consum.

De les reunions d’avui podem destacar l’acord de consens d’aturar Torre Salses i impulsar el Pla de l’Estació com a gran superficie dins el model comercial de ciutat, així com també potenciar els mercats setmanals en l’impuls del comerç de proximitat. També destaca el consens per reformular l’EMU i la inclusió de clàusules socials en la contractació pública municipal.

La valoració de la comissió negociadora sobre les trobades d’avui és positiva. Seguim treballant, seguint el mandat de l’assemblea, per bastir un acord que concreti propostes programàtiques i que asseguri un pla de govern d’esquerres, progressista i valent que asseguri un canvi honest a la Paeria.

L’assemblea del Comúdelleida serà qui decidirà, el proper dimarts dia 25 a les 20h al local del Comú, si aquest acord de govern se signa i si finalment el Comúdelleida forma part del govern de la Paeria o pel contrari, segueix un altre mandat fent una oposició responsable i valenta.

Foto de la primera trobada amb ERC després de les eleccions.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest