La Paeria crearà la figura de persona dinamitzadora del CAAC i estudiarà ampliar personal i millorar instal·lacions

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , , , , , .

El tinent d’alcalde i regidor d’Habitatge i Transició Ecològica, Sergi Talamonte, s’ha reunit aquest matí amb els treballadors i treballadores del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) per parlar i compartir les necessitats del Centre, de les instal·lacions municipals i del personal.

El tinent d’alcalde ha expressat una clara voluntat de millorar el benestar i la qualitat de vida dels animals que es troben al CAAC en aquest mandat i trobar eines per fomentar les adopcions, millorar les instal·lacions i augmentar el personal.

Es crearà la figura de persona dinamitzadora del CAAC amb l’objectiu de fomentar les adopcions i reforçar el voluntariat. Aquesta persona treballarà en potenciar la difusió dels animals, en agilitzar els circuits d’adopció dels gats i gossos i en proporciona acolliment i acompanyament a les persones voluntàries del centre. El regidor ha anunciat que aquesta persona de dinamització del Centre d’Acollida s’incorporarà en les setmanes vinents.

D’altra banda, també s’estudiarà l’ampliació del nombre d’operaris del Centre d’Acollida i s’analitzaran les necessitats de reforma i ampliació de l’equipament, ja que algunes d’elles s’han fet malbé amb el pas dels anys.

Talamonte també ha explicat que un altre objectiu de la regidoria és treballar en un acord amb el Consell Comarcal del Segrià i els municipis propers per tal d’evitar que animals de companyia de pobles del voltant de Lleida siguin abandonats al terme de Lleida, i per trobar maneres de treballar de forma coordinada i eficaç entre municipis.

Fotografies de Javi Martin, premsa Paeria.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest