La Paeria ha inflat la previsió d’ingressos per venda de solars en 27 milions d’euros els darrers 7 anys

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , .

Les dades del Tribunal de Comptes demostren que entre el 2009 i el 2015 la Paeria ha inflat les previsions d’ingressos per venda de solars en 27.477.589 euros. Dit d’un altra manera, dels 29.756.242 euros previstos només se’n van ingressar 2.278.651.
Sense anar meś lluny, dels 3.727.000 euros previstos per 2015 no s’ha ingressat ni un sol euro. Malgrat això, al 2016 -lluny de rectificar- l’equip de govern va doblar la previsió pressupostària situant-la per sobre dels 6 milions.
Taula venda solars sobredimensionadabo
“El fet de lligar inversions a venda de solars de manera sobredimensionada ha impedit la realització de determinades inversions necessàries” remarca el regidor del Comú de Lleida Carlos González, qui afegeix: “Si fem els comptes posant ingressos del tot irreals ens veiem abocats a obtenir ingressos d’altres partides per fer les inversions necessàries”.
La manipulació comptable per treure pit amb números ficticis, del tot desajustats de la realitat, demostra no només una deficient gestió del diner públic, sinó que desvirtua el caràcter inicial de les inversions programades en el pressupost. El Comú considera inadmissible que sobre una previsió de 30 milions d’euros en venda de solars tot just s’hagi superat els 2 milions d’ingressos reals, i per això demanem seriositat i rigor, una reflexió que fem extensiva a les formacions que han donat suport a aquests pressupostos, Cs i ERC-Avancem. Un nou exemple sobre el nul rigor en els comptes d’aquest equip de govern que se suma al que vam denunciar fa uns dies sota el títol ‘La mediocritat de qui queda 13è i diu que ha guanyat la cursa social‘.
Des del Comú proposem que els propers pressupostos es facin amb responsabilitat, ajustant la previsió d’ingressos per venda de solars a la realitat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest