La Paeria prepara la posada en marxa dels Consells de Zona

Posted on Posted in Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , , , , , .

Les regidores i els regidors de zona de l’Ajuntament de Lleida han mantingut avui una reunió formativa de preparació dels Consells de Zona, que es posaran en marxa pròximament.

La regidora de Participació i Lluita contra la corrupció, Elena Ferre, ha presidit la trobada en què s’ha posat en comú el funcionament i les línies d’actuació d’aquests òrgans de participació ciutadana. La sessió d’avui forma part de la coordinació que es durà a terme entre tots els edils de zona i, per tant, entre el conjunt dels consells.

El primer consell que es posarà en marxa serà el del Centre Històric, el 24 de setembre, zona que engloba els barris de Noguerola, Estació, Avinguda del Segre i entorns. Al llarg dels propers mesos es constituiran els 15 consells del conjunt de la ciutat.

La reunió formativa celebrada avui a la Paeria, de 15h a 18h, ha versat sobre el Model de Participació Ciutadana que impulsa el govern i el projecte concret dels Consells de zona.

S’ha fet una revisió crítica del desenvolupament de la participació dels darrers mandats municipals i una explicació detallada i concisa del projecte de Consells territorials i el paper que hi han de jugar els regidors i regidores de zona.

 

Fotografia de Javi Martín, Paeria Comunicació.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest