L’assemblea del Comú de Lleida aprova la llista electoral que presentarà demà junt a més de 2.000 avals

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , .

Amb més de 2.500 avals recollits, dels que el Comú de Lleida espera que se n’acabin validant més de 2.100, l’assemblea del Comú ha aprovat la composició final de la llista electoral que l’agrupació d’electors ha de presentar demà dilluns a les 18h als jutjats.

L’assemblea ha valorat molt positivament que les 30 persones que conformen la llista electoral -27 candidates i candidats i 3 suplents- reflecteixen l’esperit de diversitat, compromís i treball des de la diferència per objectius comuns que ha marcat el naixement i creixement del Comú. Després del procés de primàries en què es van encollir 14 dels integrants de la llista, inclòs el cap de llista, durant el procés de recollida d’avals s’han anat incorporant més persones, algunes vinculades de fa més temps al Comú, d’altres més noves, per acabar de completar els 30 noms que han de configurar la candidatura.

Membres de la llista electoral del Comú

Membres de la llista electoral del Comú

Com a resultat, el Comú de Lleida presenta una llista electoral que dóna cabuda a 14 dones i 16 homes, d’entre 26 i 82 anys, i que, en paraules de Felip Gallart, un dels noms incorporats a la llista, comparteixen “l’esperit popular i de ciutadania en el sentit més noble de la paraula: participació, transparència, garantia dels drets bàsics, l’anhel pel bé comú i per una democràcia autèntica, que malauradament massa sovint han pervertit les organitzacions polítiques a favor dels interessos econòmics i de poder de les oligarquies de sempre”.

A l’agrupació electoral del Comú de Lleida hi han confluït persones compromeses en entitats que treballen amb les persones en situació de marginació socio-econòmica, en la lluita per la sanitat pública, contra els desnonaments, en defensa dels serveis públics i la transparència, així com persones amb menys trajectòria de vinculació amb moviments socials però que han volgut fer també un pas endavant per passar de la indignació a l’acció. La llista del Comú dóna entrada també a la diversitat en quant a trajectòries professionals, amb persones que venen del món de la petita empresa i el treball autònom, l’ensenyament, la sanitat, l’administració pública i, dissortadament, també de l’atur.

A les 2 primeres files, els membres de la llista Comú

A les 2 primeres files, els membres de la llista Comú, acompanyats per participants a l’assemblea d’aquest diumenge al Secà

Les persones que conformen la llista han signat el Codi ètic del Comú i es comprometen a treballar per dur a la Paeria les decisions i demandes de l’assemblea del Comú que s’ofereix com un espai per a la participació ciutadana.

L’assemblea ha debatut i aprovat també un pla de xoc on es recullen tot un seguit de mesures d’aplicació immediata que es poden dur a terme amb els pressupostos de 2015 ja aprovats i parcialment executats i d’altres que entrarien en vigor a partir de l’aprovació dels nous pressupostos de 2016.

Llista electoral agrupació electors Comú de Lleida:

1

Carlos González

2

Sergi Talamonte

3

Victoria Pacheco

4

Jordi Cipriano

5

Raquel Almazán

6

Demelsa Mateos

7

Carme Sambola

8

Maria José Fumanal

9

David Salcedo

10

Josep Mª Muñoz

11

Josep Mª Perera

12

Antoni Peralta

13

Josep Ramon Lasala

14

Laura Bergés Saura

15

Sílvia Porté Capdevila

16

Manel Rodríguez López Cepero

17

Carme Casanovas Ariche

18

Núria Trepat Secanell

19

Amadeu Bonet Boldú

20

Alfred Sesma Siuraneta

21

Felip Gallart Fernández

22

Pau Serra Majadas

23

Victòria Antó

24

Xavier Tersa Segarra

25

Adoración Salcedo Rodríguez

26

Juan Ubieta Muñuzuri

27

Joan Manel Bueno Matos

Suplent 1

Clara Melero Bernal

Suplent 2

María Luz Moreno Castillo

Suplent 3

Juana García Galiano

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest