L’Assemblea del Comú de Lleida aprova un programa electoral fet des de la participació i que vol ser un instrument al servei de la ciutadania

Posted on Posted in Notícies.

L’assemblea del Comú de Lleida celebrada aquest matí ha aprovat el programa electoral amb que la formació es presenta a les eleccions municipals, un document fruit de mesos de treball, que ha incorporat diverses aportacions des de la darrera assemblea, tant en àmbits determinats (energies renovables, seguretat, esports…) com en les propostes que hem desgranat per barris i per EMD. El document incorpora propostes per a cadascun dels barris de la ciutat, per l’horta de Lleida i per a Llívia, Sucs i Raïmat, a més dels polígons industrials. El programa s’ha teixit a través de diverses trobades obertes i de forma participativa, un procés que ha desembocat en un document que volem que esdevingui un instrument útil no només per al Comú sinó també per a tota la ciutadania. El programa és indispensable per explicar el que farem i per tenir definit amb claredat el nostre itinerari de treball a partir del proper 26 de maig.

Un cop introduïdes les esmenes, el document definitiu de programa el farem públic durant aquesta propera setmana, tenint ben present que el programa, com la política, està en construcció permanent.

L’Assemblea ha aprovat un programa electoral que s’ha fet de manera participativa

 

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest