L’assemblea del Comú decideix per consens no votar Ros ni Postius

Posted on Posted in Notícies.

L’assemblea del Comú celebrada ahir a Ricard Vinyes, que va comptar amb prop d’un centenar d’assistents, va decidir per consens que no votarà a favor de la investidura ni del sr. Ros ni del sr. Postius. Farem oposició ferma i oberta al diàleg

Podeu consultar l’acta assemblea 27 de maig.
Assemblea Comu 27 maig 1
Hi ha consens per votar al candidat del Comú en el ple d’investidura però ho deixem obert fins la propera assemblea. Us resumim el resultat de les dos trobades

Reunió amb el sr. Antoni Postius (CIU)

Reunio oberta amb Postius

Va ser dimarts 26, oberta a tothom, al Cofee Shop.


Postius es postula com alcalde i ofereix ser garant de la transparència. Advoca, diu, per un ajuntament de vidre i que la clau del calaix no només fos de l’equip de govern sinó de totes les forces que hi ha ara representades. Ens demana investir-lo com a alcalde, i ell està disposat a assumir propostes del Comú com que hi hagi pressupostos participatius de barri, transparència total o a treballar per les persones abans que pel totxo.
En el tema del consorci i de la remunicipalització dels serveis públics es mostra ambigu i no assegura res. Diu que el consorci no té capacitat de decisió i que el canvi de gestió dels serveis públics s’ha d’estudiar.

Reunió amb el sr. Àngel Ros (PSC)

IMG_20150527_192950

Va ser dimecres 27, també oberta a tothom. Volíem que fos en un espai públic i “neutral” però finalment Ros ens va convidar a que fos a la Paeria.


En un primer moment costa posar-se d’acord per pujar 9 persones a parlar amb ell de forma oberta. Finalment, ha accedit. En primer lloc, ha començat fent de «professor» explicant com funciona l’ajuntament. Ja sabia que C’s no votarà per Postius com a alcalde i ell es postula per repetir com a batlle perquè és la llista més votada. Creu que serà l’alcalde en minoria i estén la mà per si el Comú vol entrar a formar govern. I ens ha donat el cartipàs municipal de la passada legislatura per a que el puguem analitzar.
Li hem dit que el consorci sanitari calia aturar-ho. S’ha desentès perquè és un tema que ja va tractar la Generalitat i que, segons ell, ja està aturat. Diu que té intenció de treballar més per les persones.
Li hem recordat que no ha fet res per aplicar l’ordenança que ells van aprovar per multar bancs per pisos buits. Transparència, ha dit que la Paeria té 100%. Pel que fa aixecar catifes, insisteix en mirar endavant i no endarrere. Ha proposat continuar parlant i consensuar el cartipàs. Està obert al pacte i vol línia directa amb els grups. Diu que caldrà treballar molt, que nosaltres decidim a qui votem en el ple d’investidura, però que durant aquests 4 anys caldrà arribar a acords.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest