Laura Bergés Saura, escollida cap de llista del comúdelleida

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat democràtica, Ciutat valenta, Comú de Lleida, Notícies and tagged , .

L’assemblea consensua mantenir l’ordre establert en la primera volta de les primàries obertes

L’Assemblea del comúdelleida ha escollit Laura Bergés Saura com a cap de llista de la candidatura per a les municipals 2023. Bergés, que va ser la candidata més votada a la primera volta de les primàries, ha mostrat la seva disposició a encapçalar la llista i l’assemblea ha ratificat d’aquesta manera els resultats de les votacions al carrer. Els resultats d’aquesta primera volta també complien els requisits de gènere del comúdelleida que indiquen que dels dos primers llocs de la llista, com a mínim un ha de ser ocupat per una dona.

En l’assemblea celebrada al local del comúdelleida aquest diumenge al matí, s’ha remarcat la confiança en el procès de primàries obertes com un mètode obert i participatiu per marcar l’ordre de la llista, que posa en valor la intel·ligència col·lectiva en la presa de decisions.

Laura Bergés Saura ha destacat la necessitat d’afrontar el desencís polític des del treball col·lectiu, aprofitant l’experiència adquirida i la feina feta. Ha valorat: “En aquest procés de primàries, molta gent ens ha transmès frustració política. Nosaltres també partim d’aquesta sensació, però seguim convençudes que les coses es poden fer diferent i millor i treballarem per contagiar aquest convenciment”. En aquest sentit, ha subratllat que “el comúdelleida té un projecte que connecta amb les necessitats de futur de la ciutat i ganes de tirar-lo endavant”.

Els cinc primers llocs de la llista del comúdelleida per a les municipals 2023 es completen amb la resta de persones candidates a la primera volta de les primàries en aquest ordre: Sergi Talamonte Sánchez, Jordi Cipriano Líndez, Anna Mayench Calero i Alfred Sesma Siuraneta.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest